Politika zasebnosti

1. Varstvo osebnih podatkov strank

Družba Magnus Nutrition d.o.o., matična št.: 8258465000 (v nadaljevanju samo kot »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost. V tem dokumentu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, še posebej o naših strankah in uporabnikih naše spletne trgovine, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

2. Kakšne osebne podatke obdelujemo?

Če uporabljate naše storitve, zbiramo različne vrste vaših podatkov, kot so vaše uporabniško ime in geslo, vaši kontaktni podatki in druge nastavitve. Sledimo temu, kakšne artikle si ogledujete v naši spletni trgovini, preko katere naprave ter katere izmed naših ponudb, posredovanih preko e-pošte, so vas zanimale. Na podlagi tega izdelujemo dodatne podatke, da bi vam lahko posredovali ponudbe po vaši želji ter da bi lahko v prihodnje našo spletno trgovino in storitve še izboljšali. Če pri nas opravite nakup oziroma si ustvarite račun, obdelujemo tudi ime in priimek, vaša naročila in podatke, ki si jih nastavite na svojem računu

Podatki o identiteti kupca:  ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano z varnim algoritmom in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Če ste registracijo opravili preko kateregakoli družbenega omrežja (Facebook, Google, Instagram in drugi) lahko vaši podatki o identiteti vključujejo tudi uporabniško ime, ki ga uporabljate v tem družbenem omrežju. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke varno hrani naš plačulni procesor Braintree(Paypal).

Podatku o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, pogostost obiskovanja posameznih kategorij, pogosti nakupi, komunikacija z nami preko kontaktnega obrazca, priljubljeni izdelki, oddani komentarji in ocene naših ponudb. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.

Marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-pošto, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.  Na uporabniški račun  lahko shranimo tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Google, Instagram, ...  Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

3. Kakšen je način pridobivanja osebnih podatkov?

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: 

  • se registrirate kot naš uporabnik
  • oddate naročilo
  • stornirate naročilo
  • se naročite na elektronske novice
  • z nagradnimi igrami
  • pregledujete naše vsebine
  • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
  • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, ...
  • z nami komunicirate preko družbenih omrežij
  • iz drugih virov

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook, Instagram in ostala družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

4. Kaj delamo z vašimi podatki?

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

  • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
  • izvedbo vaših naročil
  • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših elektronskih novicah.
  • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše elektronske novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo ponudbe o aktualnih novicah, novih izdelkih, akcijah in tekočih ponudbah.

Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.

Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

Vkolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

  • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
  • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
  • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, vkolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas
  • izvajalcem plačil (na primer Bankart, Paypal, Diners, ponudniki kreditiranja,
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) 
  • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Družba Magnus Nutrition d.o.o., matična št.: 8258465000 (v nadaljevanju samo kot »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost. V tem dokumentu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, še posebej o naših strankah in uporabnikih naše spletne trgovine, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

6. Kakšne osebne podatke obdelujemo?

Če uporabljate naše storitve, zbiramo različne vrste vaših podatkov, kot so vaše uporabniško ime in geslo, vaši kontaktni podatki in druge nastavitve. Sledimo temu, kakšne artikle si ogledujete v naši spletni trgovini, preko katere naprave ter katere izmed naših ponudb, posredovanih preko e-pošte, so vas zanimale. Na podlagi tega izdelujemo dodatne podatke, da bi vam lahko posredovali ponudbe po vaši želji ter da bi lahko v prihodnje našo spletno trgovino in storitve še izboljšali. Če pri nas opravite nakup oziroma si ustvarite račun, obdelujemo tudi ime in priimek, vaša naročila in podatke, ki si jih nastavite na svojem računu

Podatki o identiteti kupca:  ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano z varnim algoritmom in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Če ste registracijo opravili preko kateregakoli družbenega omrežja (Facebook, Google, Instagram in drugi) lahko vaši podatki o identiteti vključujejo tudi uporabniško ime, ki ga uporabljate v tem družbenem omrežju. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke varno hrani naš plačulni procesor Braintree(Paypal).

Podatku o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, pogostost obiskovanja posameznih kategorij, pogosti nakupi, komunikacija z nami preko kontaktnega obrazca, priljubljeni izdelki, oddani komentarji in ocene naših ponudb. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.

Marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-pošto, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

Tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.  Na uporabniški račun  lahko shranimo tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Google, Instagram, ...  Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

7. Kakšen je način pridobivanja osebnih podatkov?

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: 

  • se registrirate kot naš uporabnik
  • oddate naročilo
  • stornirate naročilo
  • se naročite na elektronske novice
  • z nagradnimi igrami
  • pregledujete naše vsebine
  • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
  • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, ...
  • z nami komunicirate preko družbenih omrežij
  • iz drugih virov

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook, Instagram in ostala družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

8. Kaj delamo z vašimi podatki?

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

  • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
  • izvedbo vaših naročil
  • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših elektronskih novicah.
  • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše elektronske novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo ponudbe o aktualnih novicah, novih izdelkih, akcijah in tekočih ponudbah.

Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.

Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

Vkolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

  • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
  • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
  • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, vkolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas
  • izvajalcem plačil (na primer Bankart, Paypal, Diners, ponudniki kreditiranja,
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) 
  • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

9. Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

  • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
  • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
  • izvajalcem plačil (na primer Braintree, Paypal, Diners, ponudniki kreditiranja,
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) 
  • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

10. Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.

Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica.

V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

11. Zagotavljanje varnosti

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.

Prosimo, da nam pri varovanju vaših osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

12. Piškotki

Delovanje naših spletnih strani je brez naših piškotkov praktično nemogoče. Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete. 

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Za to potrebujemo vašo privolitev.

Piškotki na naših straneh:

Ime piškotka Namen Čas Piškotka Podjetje
 PHPSESSID  Prijava uporabnika  1 ura  Magnus Nutrition d.o.o.
 _gali  Prijava uporabnika, Prijava na novice  0s  Magnus Nutrition d.o.o.
 __utma  Statistika ogledov spletne strani  2 leti  Google Analytics
 __utmb  Statistika ogledov spletne strani  30m  Google Analytics
 __utmc  Statistika ogledov spletne strani  Ob zaprtju brskalnika  Google Analytics
 __utmv  Statistika ogledov spletne strani  2 leti  Google Analytics
 __utmz  Statistika ogledov spletne strani  6 mesecev  Google Analytics
 _atuvc  Statistika ogledov spletne strani  2 leti  Google Analytics
 __utmmobile  Statistika ogledov spletne strani  2 leti  Google Analytics
 NID, SNID, PREF Te piškotke uporablja Google za shranjevanje uporabniških nastavitev in informacij med pregledovanjem strani z Google Maps.  Google
form_key  Varnostni mehanizem, ki doda naključni niz znakov pri pošiljanju obrazcev zaradi varnosti pred napadom CSFR ( ang. Cross Site Request Forgery )  Magnus Nutrition d.o.o.
 mage-cache-sessid  
 Vrednost piškotka sproži brisanje Local Cache Storage v brskalniku.
 Magnus Nutrition d.o.o.
 mage-cache-storage  Za lokalno shranjevanje uporabniško specifičnih vsebin, potrebnih za delovanje spletne trgovine  Magnus Nutrition d.o.o.
 mage-cache-storage-section-invalidation  Vsili določene sekcije lokalnega hranilnika, da se razveljavijo  Magnus Nutrition d.o.o.
 mage-messages  Za sledenje obvestilom o napakah ter ostalim obvestilom, ki so prikazani uporabniku. Ko je obvestilo prikazanu kupcu, je izbrisano iz piškotka.  Magnus Nutrition d.o.o.
 mage-translation-storage  Za shranjevanje prevedenih vsebin, ko so zahtevane iz strani uporabnika  spletne trgovine.  Magnus Nutrition d.o.o.
 product_data_storage   Za shranjevanje nastavitev o izdelkih, ki se uporabljajo za primerjavo / pred kratkim ogledanih izdelkov  24 ur  Magnus Nutrition d.o.o.
 recently_compared_product   Za shranjevanje IDjev izdelkov, ki so bili pred kratkim v primerjavi  24 ur  Magnus Nutrition d.o.o.
 recently_compared_product_previous  Za shranjevanje IDjev izdelkov, ki so bili pred tem v primerjavi zaradi lažje navigacije  24 ur  Magnus Nutrition d.o.o.
 recently_viewed_product  Za shranjevanje IDjev izdelkov, ki so bili pred kratkim ogledani zaradi lažje navigacije  24 ur  Magnus Nutrition d.o.o.
 recently_viewed_product_previous  Za shranjevanje IDjev izdelkov, ki so bili predhodno ogledani zaradi lažje navigacije  24 ur  Magnus Nutrition d.o.o.
 stf  Se uporablja za snemanje časovnih sporočil, ki se uporablja pri pošiljanju prijatelju.  Magnus Nutrition d.o.o.
 X-Magento_Vary  Se uporablja za shranjevanje nastavitev, ko uporabljamo Varnish predpomnilnik za statične datoteke  Magnus Nutrition d.o.o.
 guest-view  Shrani ID naročila, ki se uporablja za prikaz statusa pri anonimnih uporabnikih  Magnus Nutrition d.o.o.
 login_redirect  Se uporablja za ohranitev strani, na kateri je bil porabnik, preden je prišel na stran o prijavi  Magnus Nutrition d.o.o.
 private_content_version   Se uporablja za preprečevanje uporabniške vsebine, da ni shranjena v predpomnilniku na naših strežnikih  Magnus Nutrition d.o.o.
 section_data_ids  Za shranjevanje uporabniških informacih pri prikazu seznama želja, košarici  Magnus Nutrition d.o.o.
 store_locale  Se uporablja za slednje določene trgovine za določen jezik  Magnus Nutrition d.o.o.
 act, c_user, datr, fr, pl, presence, sb, xs  Se uporablja za Facebook prijavo, FB Pixel  Facebook

13. Vaše pravice

Našim kupcem in uporabnikom zagotavljamo vso podporo pri uveljavljanju pravic, ki jih navajamo v nadaljevanju:

  • na tej strani vas v celoti seznanjamo s tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke
  • vpogled v vse podatke, ki jih imamo zbrane o vas je možen preko menuja Moj profil, ko se prijavite v vaš uporabniški račun
  • vedno smo vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka. Omogočamo vam, da praktično vse vaše osebne podatke popravite in uredite sami z uporabo funkcionalnosti v menuju Moj profil.
  • v določenih primerih lahko uveljavite tudi pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Vkolikor ste na primer le naročeni na naše elektronske novice, se lahko izbrišete sami tako da sledite povezavi v vsakih elektronskih novicah, ki vam jih posredujemo. Če ste se registrirali kot uporabnik, pa nikoli oddali nobenega naročila, potem vas bomo lahko na vašo zahtevo izbrisali mi. Če pa ste pri nas kupovali, prosimo, da upoštevate, da moramo vaše podatke hraniti skladno z zakonodajo.
  • v določenih primerih lahko zahtevate začasno ali trajno prepoved nadaljne obdelave vaših osebnih podatkov v celoti ali delno,
  • na vašo zahtevo vam bomo vaše osebne podatke posredovali zbrane v elektronski obliki
  • obravnavali bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov

Vse ostale pravice lahko uveljavite tako, da nas o vaši zahtevi obvestite s priporočenim pismom na naslov: Magnus Nutrition d.o.o., Podpeč 3, 1255 Lukovica, s pripisom GDPR-TEMA, pri čemer je TEMA lahko ena izmed zagotovljenih pravic: dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave podatkov, blokiranje obedalave podatkov, izbris osebnih podatkov, ugovor na obdelavo podatkov, prenos podatkov.

Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.